top of page

Kırşehir'de yeni bir marka WaffleX

Güncelleme tarihi: 9 Ara 2018


Merhaba, bugün sosyal medya fotoğraflarını oluşturduğum bir firma olan WaffleX'ten bahsetmek istedim. Öncelikle son zamanlarda çok sık tüketilmeye başlanan waffle nedir kısaca ondan bahsedelim.

Waffle, üzerinde çikolata, meyve, şekerleme, fındık, fıstık, çerez parçacıkları vb. malzemeler bulunan bir hamur tatlısıdır. Aynı zamanda öğünlerde yemek yerine tüketilebilir. Yaşadığım yer olan Kırşehir'e de gelişi aşağı yukarı 2-3 sene öncesidir. Ancak WaffleX ile tanışmam onu biraz daha sevmeme sebep olmuştur. Çünkü gerçekten lezzetli. Çalışmalarını ben yapıyorum diye demiyorum. İsteyen deneyip farkı görebilir.



İşletme sahibi Bahri Kendirli waffle konusunda çok hassas. Elinden geldiğince müşteriye en iyi ürünü sunmak konusunda iddialı. Müşteri memnuniyetine inanıyor. Kırşehir'in bu tip iş yerlerine daha çok ihtiyacı var. Bahri, özellikle sosyal medyaya çok önem veriyor ve hedef kitlesine olabildiğince güzel görseller sunma konusunda da çok istekli. Bu konuda yardımcı olmak bana düşüyor.

Dilerseniz WaffleX sosyal medya hesaplarını takip ederek hem benim çalışmalarımı görebilirsiniz hem de öğünlerinize lezzet katabilirsiniz.
  • Web Sayfası: https://www.wafflex.com.tr/

  • Instagram: https://www.instagram.com/wafflexkirsehir/

  • Facebook: https://www.facebook.com/Waffle-X-Kırşehir-132565307504714/

  • Telefon: 0 534 818 05 34

  • Adres: Ahi Evran Mah. Aşıkpaşa Hastanesi Arkası Kentpark/Kırşehir

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.


157 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page