top of page

Kapadokya Düğün Fotoğrafları

Güncelleme tarihi: 22 Mar 2020


Nevşehir Düğün Fotoğrafçısı
Kapadokya düğün dış çekimlerimizden bir kare

Düğün dış çekimi denince Türkiye'de akla ilk gelen yerler arasında hiç şüphesiz Nevşehir vardır. Tarihi Paleolitik döneme kadar uzanan şehirde başta Ürgüp, Göreme ve Avanos olmak üzere birçok güzel mekan var. Özellikle Peri Bacaları ve aralarında kurulmuş eski kent kalıntıları fotoğraflara çok farklı bir hava katıyor. UNESCO tarafından Dünya Mirasları arasında sayılan ve Kırşehir, Aksaray, Kayseri, Niğde ve Nevşehir'i kapsayan bu büyük bölgeyi gezmeye başladıkça bitmeyecek gibi gelen bu güzellikleri resmetmeden duramıyorsunuz.



Ayrıca sabah gün doğumuyla beraber havalanan balonlar gökyüzünü rengarenk bir şölen alanına çeviriyor. Bu atmosferi bir kez olsun görmek gerek. Hele ki yakın şehirlerdeyseniz bunu kaçırmamalısınız.

Dünyanın dört bir yanından turist çeken bu büyük bölge elbette biz fotoğrafçıların da en çok kullandığı yerler arasında. Özellikle düğün dış çekim yaptırmak isteyen gelin ve damatlar Nevşehir'i sıklıkla tercih ediyor.

Biz de bu bölgeyi dış çekim mekanı olarak kullanmayı çok seviyoruz. Nevşehir'de çok fazla dış çekime gittiğimiz için burada çektiğimiz çok güzel düğün fotoğrafları ve düğün klipleri var. Size bu yazımızda biraz da onlardan göstermek istedik. Umarım beğenirsiniz.


Eğer sizler de Nevşehir'de dış çekim istiyorsanız doğru sayfadasınız. İletişime geçerek fiyat bilgisi alabilir veya fikir danışabilirsiniz. Hem belki bakarsınız bu güzel mekanda birlikte albüm oluştururuz.

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Bizi sosyal medya hesaplarımızdan da takip etmeyi unutmayın.

 

533 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page