top of page

'Drone Çağı' Time Dergisine Kapak Oldu

Güncelleme tarihi: 6 Haz 2018


Time dergisi Drone Çağı kapağı böyle çekildi.
Time Dergisi Drone Çağı Kapağı

Merhaba arkadaşlar, dronelar artık günümüzde her yerde karşımıza çıkan araçlar haline gelmeye başladı. Malum biz de çekimlerimizde sıkça kullanıyoruz. Gerek düğün video çekimlerinde, düğün hikayelerinde gerekse iş yeri tanıtımlarında ve hatta kayıp aramalarında ve benzer bir çok alanda kullanıyoruz. Biliyorsunuz biz de web sitemizin bir sayfasını sadece drone çekimlerine ayırdık. Bununla beraber teknik olarak da çok ileri seviye dronelar görmeye başladık artık.


İşte bu duruma dikkat çekmek isteyen Time Dergisi bu sayıdaki kapağını dronelar ile çekti. Hem de toplam 958 adet drone ile ve hiç bir dijital dokunuş yapmadan bir başka drone ile havadan çekerek oluşturdu bu ilginç kapağı.


Bu 958 dronenun bir araya gelerek oluşturduğu Time Logosu ve kapağının çekimini de yine bir drone yaptı. Büyük yük kaldırabilen ve üzerinde sinema kamerası olan drone, 95 yıllık time dergisinde ilk defa drone ile çekilmiş bir kapağın oluşumunda rol aldı.

Evet bu yazımızda bu güzel çalışmaya yer vermiş olduk. Umarım yakın gelecekte benzer haberleri ülkemizde de görürüz. Kim bilir bu tip projelerin içinde drone pilotu olarak ben de bulunurum ;)

Bunun için de çok çalışmak gerek hem de çok. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere, saygılarımla :)



50 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page