top of page

Atların Meraklı Bakışları

Güncelleme tarihi: 6 Nis 2019

Üzerinden neredeyse bir yıl geçmiş. Kayseri'de bir at çiftliğine gittik Fujifilm'in o hayat dolu ekibiyle. Harika bir gündü ve bu da o günden geriye kalan güzel karelerden sadece birisi.



Belki üç yüz kadar at vardı çiftlikte irili ufaklı. Şansımıza hava biraz soğuk ve yağmurlu başladı. Workshop etkinliğinde kullanacağımız makineler bu konuda iddialıydı. X-T1 ve 90mm F2 bu şartlara meydan okudu ve hakkını verdi. Üstelik alan derinliği ve keskinlik muazzamdı. Sonradan havanın açılması da gerçekten harika oldu. Umarım tekrar gitmek nasip olur oraya. Kayseri'nin Hörmetçi Köyü fotoğrafçılar için harika çekimlere imkan sağlıyor.

Türkiye'nin hemen her yerinden herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Yılkı atları çeşitli renkleri ve boylarıyla büyük bir sürüyü oluşturuyor. Bu da kadrajı çok iyi doldurmuş oluyor. İster tek at portresi ister çoklu çekim isterseniz hareketli çekimler deneyin daha önce hiç görmediğiniz ve çekmediğiniz kareleri yakalarsınız. Çok büyük bir düzlükte bulunan köy manzara olarak da eşsiz bir görünüm sağlıyor. Arka planda Erciyes Dağı'nın da kendine yer buluyor olması ayrı bir hava katıyor.

Aile koşusu


Otobüs şahane :)

Mandalar

Kırmızı

Selahattin abiyle hatıra :)

Sürü


32 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page